Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u19798p77589/domains/cloudninestore.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Heren modetrends zomer 2022 | Cloud nine store

De zomer staat voor de deur en daarmee ook een nieuwe oogst aan modetrends voor mannen. Hier zijn de top looks die je dit seizoen kunt verwachten.

Kleur met basics

In de zomer is kleurrijke kleding onmisbaar, want we worden allemaal vrolijk van de zon toch? Om je outfit wat toegankelijker te maken en niet té heftig, is het een goede keuze om je kleurrijke items te mixen met wat basics. Zo kan een paars t-shirt goed in combinatie met bijvoorbeeld een beige shorts.

Bruin, bruin en nog eens bruin

Taupe was een tijd geleden al in, maar nu komt deze bruintintige kleur weer helemaal terug! Ze komen in varianten die superlicht zijn, maar ook donkerbruin. Het fijne van deze ‘taupe trend’ is dat het heel goed te combineren valt met andere kledingitems. Zo kun je vrijwel al je zomer polo’s matchen met een mooie taupe kleurige broek.

Linnen is winnen

Een van de grootste herentrends voor deze zomer is linnen. Bijna elke fashion winkel heeft op dit moment wel linnen items in de aanbieding. Het fijne aan linnen kledingitems is dat ze lekker luchtig zijn, dus perfect voor die warme zomer. Een beetje oversized en lekker los is precies de fit waar je naar op zoek bent in deze tijd, dus een linnen item moet je zeker scoren.

 

Zo, nu je dit gelezen hebt zul je hopelijk genoeg inspiratie hebben om te gaan zomershoppen. Ga voor wat kleurrijke items in combinatie met basics, koop er wat bruin/taupe tintige items bij en niet te vergeten: linnen kleding dat lekker doorlucht. Kom maar op met die hitte!