Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u19798p77589/domains/cloudninestore.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Kenmerken professionele werkkleding | Cloud nine store

Het is een must voor de professionele werkman om goede kleding te dragen, het begeleidt je gedurende de dag. Het is daarom belangrijke en de keuze moet niet toevallig gemaakt worden. Het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan een aantal criteria van de uitmonstering die moet zijn aangepast aan je behoeften en je werkomgeving.

De basis wordt gevormd door de werkbroek, waarbij minstens comfort en veiligheid gecombineerd moeten zijn.

De keuze van je werk broek zal zich eerst richten op de normen of normen die overeenkomen met je werkomgeving. Het is verplicht om een aangepaste werkbroek te dragen die rekening houdt met de risico’s. Je moet dus waakzaam zijn en de broek kiezen die overeenkomt met de aanbevolen veiligheidsnormen.

Zo moet een goede broek je beschermen tegen alle weersinvloeden, tegen chemische invloeden indien nodig. Verder moet het een antistatische bescherming bieden.

Keuze van de materie

De keuze zal worden gebaseerd op je werkomgeving en de taken die je uitvoert. Je kunt kiezen uit verschillend materiaal.

Zo is er de 100% katoenen werk broek, als je werkt in de industrie, zal een 100% katoen werk broek het meest geschikt zijn. Bekend om zijn flexibiliteit en comfort, biedt het veel bewegingsvrijheid. Het ondersteunt hoge temperaturen en daarom geschikt voor lassen, staalfabriek of metaal timmerwerk zijn. Enige nadeel, katoen een absorberend materiaal, zodat het vocht vasthoudt.

Polykatoen (65-67% polyester 33 tot 35% katoen) is erkend materiaal vanwege zijn duurzaamheid en sterkte, maar ook slijtvast. Het is echter niet geschikt wanneer er gewerkt wordt met gesmolten metaal en zal minder comfortabel zijn dan 100% katoenen broeken. Ideaal voor het werk in garages, mechanica, verhuizers, enzovoort.

Cotonpoly (60 tot 65% katoen en 35 tot 40% polyester) is net zo comfortabel als katoen en het kan worden gebruikt in alle seizoenen, het zal je warm  houden in de winter en het zweet absorberen in de zomer.

Beweeglijkheid

Stretch werk broek: bestaande uit elastaan of spondex  Deze materialen bieden optimaal comfort en bewegingsvrijheid dankzij de flexibiliteit en uitbreidbaarheid van de stof. Het kent een perfecte combinatie tussen comfort en robuustheid, het is de ultieme broek voor loodgieters, elektriciens, industriële werknemers, maar ook timmerlieden en meubelmakers.

De weerstand van de werkbroek is afhankelijk van het materiaal en het gewicht. De hoogte van het gewicht en het niveau van de weerstand bepalen of de veiligheid optimaal zal zijn.

Kies bij voorkeur een triple stitching broek met optimale scheurweerstand. Als je werkomgeving is niet te ruw is, zal enkele of dubbele couture broek volstaan.

Voor versterkingen, de voorkeur aan versterkingen in de naden, dat bepaalt de levensduur en slijtvastheid en capaciteit, evenals scheuren. De versterkingen op de knieën zijn erg praktisch voor mensen die werkzaam zijn op de knieën: tegelzetters, vloeren, vloerbedekking, loodgieters, schilders etc.

Als je werk verschillende gereedschappen vereist, dan zal een MultiPocket werk broek je beste bondgenoot zijn. Dit zal je helpen om je gereedschap altijd bij de hand te hebben.

Het kiezen van de juiste werkbroek kan een echte puzzel zijn. Als je kiest voor zekerheid kijk dan bij Snickers workwear, de Snickers werkbroek past je gegarandeerd als gegoten.