Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u19798p77589/domains/cloudninestore.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Kleding voor jongetjes kopen | Cloud nine store

Leuke kleren voor je jongetje kopen? Ze zijn er altijd of snel uit gegroeid of de kleding is versleten of je vind het gewoon leuk om eens iets nieuws te kopen voor je jongetje. In dit artikel gaan we in op welke kleding voor jongens handig is om aan te schaffen.

Over smaak valt niet te twisten.

Wat je jongetje zelf mooi vindt, hoef jij nog niet mooi te vinden of andersom. Toch kan het leuk zijn om samen te gaan shoppen, dan wel in een winkel of online. Je kan zo op het moment van kopen al bepalen of het iets is wat jullie beiden mooi vinden. Hiermee voorkom je dat je jongetje het achteraf niet wil dragen, als het al gekocht is. Dit is anders natuurlijk zonde van je geld en moeite. Sommige jongetjes vinden het leuk om bijvoorbeeld superhelden op hun kleding te hebben. Vind je dit zelf wat te druk, dan kan je wellicht tot een compromis komen, door wel het drukke shirt te kopen maar een rustigere broek er onder, voor het contrast. Zo zijn jullie allebei blij met de aankoop.

Welke items zijn onmisbaar in een jongetjes garderobe?

Het is altijd handig om verschillende items in de garderobe te hebben voor je jongetje. In Nederland kan het weer nog al eens omslaan. Het is daarom handig om zowel lange als korte broeken in de kast te hebben liggen. De meeste jongetjes vinden het fijn om t-shirts te dragen met leuke opdrukken. Je kan hier van allerlei variaties in vinden. Wat ook een erg handig item is om te hebben, i.v.m. het Nederlandse weer is een of meerdere vesten. Een vest kan namelijk altijd aan of uit getrokken worden bij warmer of kouder weer.

Welke maat heb ik nodig?

De maat die je nodig hebt voor je jongetje kan per merk verschillend zijn. Over het algemeen komt de maatvoering voor kinderen overeen met de lengte van het kind. Heb je bijvoorbeeld maat 110-116 dan is je jongentje over het algemeen tussen de 110 en 116 cm lang. Soms vallen merken wel eens anders uit. Als je in een winkel bent kan je natuurlijk de kleding vooraf passen. Online zijn vaak verschillende maattabellen te vinden, waarmee je verschillende lichaamsdelen op kunt meten om zo de juiste maat te bepalen voor jouw jongentje. Mocht je er niet uit komen, kan er altijd nog geruild worden met kleding.