Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u19798p77589/domains/cloudninestore.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Vier cadeautips voor vaderdag 2021 | Cloud nine store

Zondag 20 juni is het weer vaderdag. Misschien ben je al hard op zoek naar een cadeau en kom je er maar niet uit wat je wil geven. Om je een beetje op weg te helpen zijn wij op zoek gegaan naar de beste cadeautips voor vaderdag en wij kwamen iets heel tofs tegen. Zo kun je bij Lederwarenwebshop.nl terecht voor mooie lederwaren producten. De lederen producten geven je een stoere uitstraling en laat dat nou net het perfecte cadeau zijn voor een man! Maar welke lederen producten kun je kopen voor vaderdag?

  • Stoere leren mannen portemonnee

Voorheen waren portemonnees voor mannen vooral functioneel en saai. Tegenwoordig is het uiterlijk van de portemonnee voor heren ook zeker belangrijk. Lederwarenwebshop heeft een groot assortiment, zodat er voor iedere man een mooi model bij zit. Wij vonden de portemonnees erg mooi, functioneel en van uitstekende kwaliteit. Hierdoor zal je vader er lang plezier van hebben.

 

De shop biedt bifold portemonnees in twee modellen aan. Misschien vraag je je af wat een bifold portemonnee is: dit is de platte portemonnee die je kunt dubbelvouwen. Zo is er een bifold laag en een bifold hoog. De bifold laag is een liggend model en de bifold hoog een staand model. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog kiezen voor een heren portemonnee met een rits, knijpbeursje of dollarclip. Voor elke vader is genoeg keuze dus!

  • Lederen laptoptas

Je kunt ook gaan voor een stoere lederen laptoptas voor je vader. Deze zijn praktisch voor wanneer hij zijn laptop mee naar werk neemt. Je kunt er niet alleen je laptop in opbergen, maar ook je sleuteletui, portemonnee, pasjeshouder en andere documenten. Zo zijn er laptoptassen in verschillende kleuren, vormen en maten!

  • Lederen tas voor mannen

Gebruikt jouw vader geen laptoptas? Maar zou hij wel een nieuwe gewone tas kunnen gebruiken? Bij lederwarenwebshop kwamen we ook mooie lederen tassen tegen die perfect zijn voor vaderdag. Zo kan een mooie tas je outfit compleet maken

  • Riem heren

Je vader kan vast ook wel een mooie nieuwe leren riem gebruiken. Een riem gebruik je natuurlijk om je broek op de juiste plek te houden, maar tegenwoordig is het ook een mode item en kan het je outfit helemaal af maken. Een wat grotere gesp kan voor een stoere uitstraling zorgen, terwijl een wat kleinere gesp voor een nette uitstraling zorgt.