Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u19798p77589/domains/cloudninestore.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Klompen als schoeisel | Cloud nine store

Klompen is het meest prettige schoeisel voor jong en oud. Het biedt de voeten veel ondersteuning, gaan heel lang mee en zien er bovendien ook nog eens heel leuk uit. Klompen zijn er in diverse uitvoeringen. Zo kennen we natuurlijk allemaal de typische houten klompen. Deze zijn, samen met tulpen en molens, het symbool van Nederland op het gebied van toerisme. Wat veel mensen niet weten is dat de houten klompen een heerlijk draagcomfort hebben. Ze zorgen voor een perfect voetenklimaat en zijn ook voor jonge kinderen zeer geschikt. Door het lopen op houten klompen leren ze hun voeten goed af te wikkelen. En het nostalgische klepper-geluid maakt het nog leuker om ze te dragen. Houten klompen zijn te koop met de traditionele beschildering maar ook met een moderne twist zoals zwart-witte koeienvlekken.

Klompen op het werk dragen van het merk Euro-dan

Klompen zijn niet alleen geschikt om in de privé tijd te dragen. Ook tijdens werkzaamheden lopen werknemers graag op klompen. Er zijn speciale medische klompen ontwikkeld dat vooral in de zorgsector gretig aftrek vindt. Dit schoeisel voldoet aan alle specifieke eisen die er aan schoeisel in deze beroepen worden gesteld. Veiligheidsneuzen, antislip zolen, een comfort voetbed en met open of dichte hiel. Medische klompen zorgen ervoor dat, zelfs na een lange dag van veelvuldig staan en lopen, de voeten niet overbelast aanvoelen. Met name de klompen van Euro-dan worden zakelijk veel toegepast.  En natuurlijk zijn medische klompen ook in diverse leuke kleuren te verkrijgen. Klompen worden ook veel gedragen binnen bijvoorbeeld de horeca, de logistieke sector en in agrarische beroepen. Speciaal hiervoor ontworpen klompen voldoen aan de strengste veiligheidseisen die bij deze beroepen vereist worden aan schoeisel.

Klompen passen (bij) iedereen

Ook in thuissituaties blijven klompen immens populair. En dat is heel begrijpelijk. Klompen zijn gemakkelijk aan en uit te trekken en lopen heerlijk. Het materiaal waarvan het schoeisel is gemaakt kan vuil goed aan. Ze zijn, na een middagje werken in de tuin bijvoorbeeld, makkelijk te reinigen. Zand en ander vuil is eenvoudig te verwijderen door ze onder de kraan even af te spoelen. Klompen hebben een zeer lange levensduur en zijn toch zeer betaalbaar. Voor iedere doelgroep en leeftijd zijn er wel passende klompen te vinden waar men lang draagplezier aan beleeft. Vanwege de lage prijs, worden Euro-dan klompen ook voor thuisgebruik vaak aangeschaft.